Kako je sve počelo
Kada sam pre nekoliko godina počeo da postavljam na Fejsbuku slike iz kuhinje, nisam ni sanjao da će dostići takvu popularnost kakvu su dostigle. A o blogu nisam ni pomišljao. Zato hoću na početku da se zahvalim onima koji su zaslužni za pokretanje ovog bloga.
Na prvom mestu hvala mojoj drugarici Ani Rodić koja je, u stvari, izmislila ovaj blog kod Nataše i Ganeta u kuhinji. Hvala ti Anči, jer bez tebe ovoga ne bi ni bilo.
Patriciji, koja je u kafani "Dunja" sa toliko oduševljenja prihvatila ideju da bih mogao da pokrenem blog, da bi mi prosto bilo neprijatno da se vrati iz Portugalije, a da ovaj blog ne postoji.
Sanji, koja je izvršila motivatorsku ulogu i dala mi nekoliko odličnih ideja za proširenje ovog bloga.
Svim prijateljima koji posećuju moj album na fejsu i koji su svojim komentarima i lajkovima doprineli da dođem do ovog trenutka.
Trudiću se da vam pokažem da kuvanje nije teško. Treba samo da volite da jedete. Počinjemo...
Cestitam! Preuzeo si jednu lepu obavezu na sebe. Verujem i iskreno se nadam da će se tradicija lepih slika i dobrih recepata zapoceta na facebooku nastaviti i ovde, u jos vecem obimu :)
ОдговориИзбришиAko ti ikad ova obaveza bude predstavljala teret, seti se da je jedino bitna izjava u naslovu bloga, a da za sve ostalo imas podrsku obozavalaca, tj grupe gradjana "Volim da jedem" ;)
I hvala na ovoj recenici gore! A evo i zasto:
Provela sam prethodni vikend u Boru, na www.eastweekendfest.com, okruzena motivatorima, npr www.debeljuca.com i ljudima prepunim dobrih ideja, kao sto je www.milojesekulic.rs, a onda se mrtva umorna vratila i zatekla tvoj post, i odusevila se sto i mene neko tako dozivljava. :)
Srecno kuvanje i blogovanje!
Bravo samo tako podrzavam blog! Nadam se da cu idalje moci da posluzim kao inspiracija, kao i da će kada se vratim iz Portugala blog biti prepun gurmanluka. Ko zna mozda i osnujemo neku dodelu nagrada za najboljeg kuvara amatera... :)
ОдговориИзбришиSrecno sa novim receptima :)